Akupunktur

Værd at vide om akupunktur i Holbæk og omegn

Få akupunktur i Holbæk og omegn, hvor vi behandler på baggrund af flere tusind år gammel behandlingsmetode med nåle. Akupunkturbehandlinger danner og frigør Qi energien og bevæger sig igennem de 14 store meridianer og balancerer (Yin & Yang) kroppens mest grundlæggende niveauer.

​Blandt andet kan akupunktur genopbygge og forstærke alle indre organers funktioner og få dem i harmoni med hinanden. Derfor kan akupunktur både behandle sygdomme, reducere smerter og bevare sundhed. Ikke nok med at behandle de fysiske sygdomme, den er også i stand til at forbedre det psykiske.

​Effektiviteten af en akupunkturbehandling varierer afhængig af hvad problemet er, og hvor det befinder sig og hvor lang tid det har stået på.

​Hvad kan en akupunkturbehandling?

Livet er en multi-level kombination, og akupunkturbehandling koncentrerer sig imod det mest grundlæggende niveau i kroppen. Derfor kan en akupunktør både behandle sygdomme, reducere smerter og bevare sundhed.

​Ikke nok med at en akupunkturbehandling kan behandle de fysiske sygdomme, men den er også i stand til at forbedre det psykiske så man får bedre psykologisk tilpasning. Kinesisk behandling fremtvinger genopbygningen af alle kroppens funktioner.

​Derudover kan akupunktur:​

  • Reducere og fjerne sygdomme imens kroppen bliver genopbygget
  • Skabe balance i menneskets ”chi-energi”, som er kroppens mest grundlæggende niveau
  • Udvikle hjernens potentiale
  • Reducere og hjælpe på stress, rygestop, allergi, tinnitus, migræne, iskias, tennisalbue m.m.

Når akupunktur først får forenet den tilsvarende sammenhæng mellem menneskets lille univers og det store univers, hvor menneskets livs aktiviteter er i balance med universets bevægelsesændringer, så vil mange sygdomme også forsvinde.​

Akupunktør hjælper din Chi-energi

Chi-energi bevæger sig igennem menneskets meridianer. Et menneske har 14 store meridianer. Normalt er der rigeligt af Chi-energi i meridianerne, og de er også i harmoni med hinanden. Når sygdomme opstår, bliver mængden af Chi-energi både mindre og uharmonisk.

Akupunktur hjælper Chi-energi tilbage til den gamle mængde og den bliver samtidig harmonisk igen. I dag kan Chi-energi i kroppen måles med et speciel apparat.

Hvad koster akupunktur i Holbæk?

Pris på de forskellige akupunkturbehandlinger varierer meget, og du er derfor velkommen til at kontakte en af klinikkerne.

​Hvis du gerne vil behandles hos en akupunktør, kan du bestille en tid online til klinikken i Holbæk.

Du er velkommen til at ringe på tlf.: 71 99 25 99 / mobil: 42 34 85 88 eller skrive en mail på info@akupunktursjaelland.dk.

Hvad hjælper akupunktur på?​

A: Astma / Allergi

​B: Bronkitis / Barnløshed / Betændelse

D: Diarre / Depression / Diskusprolaps

​E : Eksem

F: Forkølelse / Forstuvning / Forstoppelse / Frossen skulder / Forbedre nattesøvn / Fordøjelsesproblemer

​G: Gigt

​H: Hoste / Høfeber / Hovedpine / Højt blodtryk / Hold i nakken / Hjertekramper

I: Iskias / Immunforsvar

​L: Lammelse / Lokale hævelser

M: Mavesår / Migræne / Muskelspændinger

​N: Nervøsitet / Nerveproblemer

​O: Overvægt / Overgangsalderen

​P: Piskesmæld / Prostataproblemer

​R: Ryg skader / Rygeafvænning

S: Stress / Slidgigt / Svimmelhed

T: Tinnitus / Tennisalbue

U: Ubalance

V: Vand i kroppen

​.. og meget mere!​​